250,00 SEK

Samtycke - Personuppgifter

Genom att du anmäler dig till en av våra kurser/webbinarier - samtycker du till att vi får lagra de personuppgifter du lämnar för att kunna leverera den beställda kursen till dig.

Samtycket gäller även om du prenumererar på vår e-post lista. Du kan dock separat avprenumerera på  epostutskick som inte tillhör din kurs, i varje  epost som skickas

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

"Att läka från en kronisk sjukdom med kosten som verktyg" - Rebecka Hero

Ur innehållet: Anthony William/Medical Medium, Vad beror mystiska sjukdomar på?, Ändra kosten – hur gör man?, No-food, Detoxkurer m.m.

Mer om...

Rebecka Hero är 43 år och fick diagnosen ME/CFS våren 2014. Idag är Rebecka ensamstående med två barn på halvtid och har med hjälp av holistiska metoder kommit långt i sin läkanderesa.

Under de senaste åren har hon utbildat sig inom bland annat Zhineng Qigong, Kraniosakral terapi och inka-shamansk energimedicin, som en del i läkningsprocessen.

Idag är hon tillbaka på sitt arbete som kommunikatör. Fritiden ägnar hon bland annat åt Qigong, meditation och promenader. Rebecka vill dela med sig av sina erfarenheter med intentionen att inspirera och hjälpa andra.

Kostnad: 250:-

Lanserades: Datum: 26 september 2021