250,00 SEK

Samtycke - Personuppgifter

Genom att du anmäler dig till en av våra kurser/webbinarier - samtycker du till att vi får lagra de personuppgifter du lämnar för att kunna leverera den beställda kursen till dig.

Samtycket gäller även om du prenumererar på vår e-post lista. Du kan dock separat avprenumerera på  epostutskick som inte tillhör din kurs, i varje  epost som skickas

Ett konto finns redan med denna e-postadress. Är det här du?

Logga in

Friskfaktorer - Webbinarie med Linda Nyberg.


Linda Nyberg, 41 år, är ingenjören som driver två egna bolag och som har haft problem med sköldkörteln i flera år. Hon har insett att hon själv kan påverka sitt mående genom en rad olika åtgärder. I detta webbinarie delar Linda med sig av ”friskfaktorer” som hjälpt henne i hennes läkningsprocess.

Några av de punkter som Linda tar upp under webbinariet är;  

 - Sköldkörtelsjukdom
 - Kostförbättringar
 - Sensingyoga
 - Mindfulness
 - Samtalsterapi

 

Mer om...

Det Linda främst har arbetat med är att lägga om kosten. Hon har bl.a. testat AIP (autoimmun paleokost) och blev då bättre, men ej fullt bra. Hon sökte vidare och upptäckte då Anthony William och har följt hans kostråd. Enligt Anthony William är en överbelastad lever ofta en grundorsak till många hälsoproblem.
Linda har nu dagligen sedan oktober 2020 genomfört en leverstärkande förmiddagskur och en efterföljande leverrensning (3:6:9). Detta har resulterat i minskad dos av sköldkörtelmedicin.

Den största förändringen har kommit till sedan hon gått en yogalärarutbildning i SensingYoga sommaren 2020. En yogaform som är revolutionerande och arbetar uteslutande genom olika metoder som skakning, gungning och lirkande i olika positioner. Detta för att bindväven ska kunna återfuktas och för att aktivera lymfflödet, så att bakterier och virus lättare kan lämna kroppen. Yogan aktiverar det parasympatiska nervsystemet och bidrar till djup återhämtning.

Linda är utbildad mindfulnessinstruktör och daglig meditation är en självklar del i hennes liv för att ta hand om sig själv och sitt inre.

Sedan hösten 2020 studerar Linda på halvtid till HSP-samtalsterapeut. Detta främst för att hjälpa sig själv och för att lära sig mer om sin högkänslighet. Utbildningen har gett Linda verktyg att leva ett ännu mer stressfritt liv och hjälper henne att bearbeta emotionella ryggsäckar för att kunna leva i större medvetenhet och frihet.

 Varmt välkomna att lyssna till Lindas historia mot inre läkning! Linda är en otroligt inspirerande och levnadsglad människa.

Lanserades:

Datum: 14 April 2021
Tid: 15.30-17.00 inkl. frågestund.
Kostnad: 250:-