GENOMFÖRT - Läkandeveckor för både kropp och själ i Ljungdalen

genomförda hälsoresor Jul 02, 2021

Läkandeveckor för både kropp och själ i Ljungdalen

Vecka 22: söndag 30/5 – söndag 6/6-2021
Vecka 33: söndag 15/ 8 – söndag 22/8-2021

Välkommen att följa med på någon av våra 2 sommarveckor i Ljungdalen Jämtland, med härliga fjällvandringar, helande mat och intressanta samtal.

Temat för veckorna kommer att vara avgiftning för både kropp och själ. Vi kommer att följa Anthony Williams (Medical Medium) antiinflammatoriska kostmodell och all mat och dryck kommer att vara vegansk och i den mån det går, ekologisk.

Vi kommer att lära dig juica selleri, tillaga citron & ingefära-vatten och göra supergoda smoothies som både avgiftar, stärker och läker. Du kommer även att få möjlighet att medverka i att tilllaga goda veganska middagar, få kunskap om olika födoämnens avgiftande och helande egenskaper, samt få med dig en hel del läckra recept.

Vi kommer dagligen att göra vandringsutflykter från vår stuga som rymmer max 16 personer. Stugan ligger i ett naturskönt område 840 meter över havet precis där fjällbjörkarna möter fjället. I stugan finns tillgång till bastu och jacuzzi.

Viktiga programpunkter kommer att vara daglig qigongträning och meditation, främst med fokus på att hjälpa kroppen i dess avgiftningsprocess.

Vi kommer ge dig verktyg som stöttar kroppen i dess självläkande förmåga i form av övningar och andligt vägledande samtal. Syftet med dessa veckor är att alla deltagare ska få komma i kontakt med sin inre healer, ta ansvar för sin egen läkning och få hjälp i att hitta hem till sig själv. Att vi tillsammans skapar en trygg miljö där vi alla kan släppa på blockeringar och öppna upp andligt, själsligt och fysiskt. Vi kommer att bjuda på levande musik för att ytterligare skapa läkande samvaro. Vi välkomnar alla deltagare att bidra med egna musikaliska inslag. 

Vi kommer att göra veckan Corona-anpassad i enlighet med FHM’s rekommendationer. Av den anledningen kan endast ett begränsat antal deltagare erbjudas plats, så regeln först till kvarn gäller.

10501839_447478595354758_1075943975799020189_n

 

Anmälan och Betalning

1. Anmäl dig genom att mejla till [email protected], [email protected] eller [email protected]. Ange ditt namn, adress, mobilnummer och personnummer. Vi skickar då en faktura på anmälningsavgiftern 2000 kr som skall regleras inom 10 dagar. Din plats är inte reserverad innan betalningen nått oss.
OBS! Begränsat antal platser, max 6 deltagare i nuläget pga gällande coronarestriktioner.

Slutfaktura skickas ut i Maj respektive Augusti.

Anmälningsavgift: 2000:-
Kursavgift inklusive kost och logi: 12.000 kr/vecka i enkelrum
10.000 kr/vecka i dubbelrum

Kursledare:

Gunilla Saupe och        Dennis Lindgren
Leg. läkare                     Healer
Qigonginstruktör         Andlig vägledare
                                        Musiker

Se fler bilder från fjällstugan

 

Läs om våra webbinarier

Prenumerera på Nyhetsbrev och aktuella hälsoresor, kurser och webbinarier m.m.