Kontakt

Kontakt

På mottagningen arbetar läkarna Gunilla Saupe och  Lisa Palmlöf samt administratören Lisa Renberg. 

Kort om Lisa Palmlöf

Lisa är specialistläkare i Rehabiliteringsmedicin med Steg-1 examen i KBT och har under tio år arbetat på Danderyds sjukhus med multidiciplinär smärtrehabilitering enligt den psykologiska behandlingsmetoden ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Parallellt har Lisa gått funktionsmedicinska utbildningar och arbetat med NNPLM (Nordiskt nätverk för personanpassad livsstilsmedicin), inkl som kliniskt ansvarig för ett forskningsprojekt på Sophiahemmet där de testade olika livsstilsförändringar i en grupp kvinnor med kvarstående hypothyreossymtom trots Levaxinbehandling.


Länge försökte Lisa förändra systemet inifrån, men upplevde en allt större frustration över att inte få tillämpa sina kunskaper inom ramen för den vanliga vården och hon sa då upp sig från sin fasta tjänst 2018 när det tillslut blev etiskt ohållbart att fortsätta vara en del av den gnisslande sjukvårdsapparaten.


Lisa söker nu sätt att inom alla livets områden kunna integrera vad hon lärt sig både professionellt och privat under drygt två decennier, bl a genom att praktisera yoga, intressera sig för att leva medvetet och utforska icke-synliga aspekter av verkligheten.

 

Kort om Lisa Renberg

Det är Lisa som sköter den dagliga administrationen och patientkontakterna via mejl och telefon. Lisa är administratör på mottagningen sedan januari 2021. Hon har tagit över efter Maria Mickelsbacka som innehaft denna post åren 2015-2021. 

Lisa är född och uppvuxen i Skellefteå. Hon är utbildad näringsterapeut och har arbetat inom hälsobranschen i olika roller de senaste 10 åren. Som ung spelade Lisa fotboll på elitnivå och har lärt sig vikten av återhämtning för att kunna prestera på topp.
Lisa älskar att resa och upptäcka nya saker. Hon har alltid varit nyfiken på livet och velat lära mer om hur vi människor fungerar. Hon är glad att få arbeta på mottagningen och vill vara med och bidra till att fler människor ska kunna påbörja sin egna hälsoresa.

Lisa har telefontid måndagar - onsdagar mellan klockan 10.00 - 12.00. Du når Lisa på telefonnummer: 0709-324 430.

Utanför telefontiden kan du lämna ett meddelande och Lisa kommer ringa upp.  Befintliga patienter kan i akuta ärenden kontakta Gunilla på 070-7594013. Du kan även skicka meddelanden via SMS. 

Epost till läkarmottagningen är [email protected]

Väntetid

Gunilla har fortfarande lång väntetid för nya patienter.
Därför är vi nu glada att  Lisa Palmlöf har börjat ta emot patienter på mottagningen under handledning av Gunilla.
Som deltagare på våra hälsoresor garanteras du ett läkarbesök hos Gunilla inom 3 mån.

Besöksadress:

Gunilla Saupes Läkarmottagning
Ynglingavägen 1, 6 tr
177 57 Jakobsberg

(Blå glasbyggnad intill Jakobsbergs pendelstation) Vi sitter på plan 6 inrymda i ett kontorshotell. En porttelefon med instruktioner sitter på väggen.

Postadress:

Gunilla Saupes Läkarmottagning
Ynglingavägen 1, 6 tr
177 57 Järfälla

 

Resväg med bil

Kör E18 och sväng av mot VIKSJÖ/JAKOBSBERG. Följ skyltarna mot VIKSJÖ genom rondeller (2 eller 3 beroende på om du kommer norr eller söderifrån).

Håll utkik efter en skylt på höger sida mot JAKOBSBERG JVSTN och sväng av där.

Vid T-korset ta vänster då är du på Ynglingavägen. Vår byggnad är den första på vänster sida.

Parkering

Kör förbi ingången till huset och ta första till vänster och sväng sedan direkt in i parkeringshuset.

Här är det 3 tim gratisparkering med P-skiva.

Kontaktformulär