Våra kurser

Webbinarier - lanseras från den 17 mars 2021

Under våren 2021 planerar mottagningen att hålla webbinarier där gäster bjuds in för att dela med sig av friskfaktorer som hjälpt dem att läka från sjukdom.

Webbinarie Friskfaktorer med Linda Nyberg

Vårens webbinarier fortsätter den 14/4-21 15.30 – 17.00 med gästföreläsare Linda Nyberg. Linda har hypotyreos och kommer dela med sig av sin läkanderesa.
Hon är fantastiskt inspirerande och en sann glädjespridare!

Webbinarier med Dennis Lindgren

Först ut är Dennis Lindgren, 45-årig musiker och lärare från Malmö, som utan medicinering läkte ut tarmsjukdomen Morbus Crohn’s på 10 månader.

Dennis medverkade den 14/9 -2020 i en föreläsning på mottagningen om Anthony William och hans kunskap kring orsaken bakom många av våra vanligaste sjukdomar. Dennis har bl.a. läkt med hjälp av Anthony William’s kostråd och har även många andra viktiga budskap att dela med sig av från sin holistiska syn på läkande.

Dennis brinner för att hjälpa sina medmänniskor tack vare sina rika erfarenheter. Särskilt intressant kan det därför vara att lyssna på honom, eftersom han har gjort läkanderesan själv.

Han är en sann inspiration för alla som vill ta tag i sin egen läkning, oavsett diagnos.

Missa inte denna unika webbinarie-serie om fyra kvällar!

Du kan anmäla dig till en eller flera webbinarier. Har du inte möjlighet att medverka vid livetillfället så kan du lyssna i efterhand.